Returnare produse


Clientul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

    – ziua în care Clientul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate

    – ziua în care Clientul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Clientul va face notificarea scrisa prin e-mail in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare. Acesta va primi confirmarea in maximum 48 de ore si va returna produsele.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor, persoane fizice, care au achizitionat produse online de pe site-ul www.depringaraj.ro

Cu exceptia produselor care prezinta defecte in perioada de garantie, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu softul si etichetele intacte, cu  o copie de pe factura de achizitie. In cazul in care produsele au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Returnarea contravalorii produselor (NU si a trasportului) se va face in termen de maxim 30 de zile calendaristice, in contul pus la dispozitie de client.

Produsele returnate, atat cele trimise prin retragerea din contract cat si cele trimise in baza garantiei, trebuie sa fie curatate in prealabil de catre client.

Depringaraj A&A SRL | www.Depringaraj.ro
Telefon: 0762658463
Email: contact@depringaraj.ro