Cum cumpar

Selectati produsele dorite!

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati acel produs si apasati in fereastra aparuta pe butonul Adauga in cos, avand totodata posibilitatea de a continua cumparaturile, vizualiza cosul sau finalizarea comenzii.
Pentru selectarea finalizarii comenzi selectati butonul Continua catre plata unde veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea de vizualizare a produselor existente in cos cat si sa modificati cantitatile dorite.
Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda.
In cazul in care sunteti client nou, va recomandam sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina.
Acest proces dureaza in jur de cateva minute, dupa care veti putea finaliza comanda.
In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa o comanda selectati butonul de finalizare comanda pentru a trece la pasul urmator.
In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile este posibil sa vi se solitice adresa de facturare in caz de este diferita fata de cea de livrare.
Atentie!
Site-ul va da un cost aproximativ al transportului.
Veti fi contactat ulterior pentru confirmarea si transmiterea costului exact al transportului.